fbpx

【新年好去處2024】mofusand打卡裝置登陸尖沙咀THE ONE,期間限定店發售過百款精品!

2 月 9, 2024 | 尖沙咀 / 佐敦 / 油麻地, 灣仔 / 銅鑼灣 / 大坑, 香港, 玩樂

今個新年,由1月19日至2月25日mofusand登陸尖沙咀及銅鑼灣陪大家過新年!另外仲亦有期間限定店,發售超過100款全新產品!Fans打卡之餘記得去掃貨啦!

尖沙咀設有3個暖心場景,齊集5大打卡位!mofusand以可愛軟萌貓姿在浴室扮靚,再到廚房烹調美味佳餚,最後淘氣的mofusand在黃金砂盤中大玩特玩!

「流水泡泡浴」mofusand躺在浴缸中浸泡泡浴,享受著休閒嘅浸浴時光!




「呆萌沐浴貓」mofusand都有調皮嘅一面,一隻慵懶咁躺平喺洗手盤,另一隻就披著毛巾同倉鼠作樂。

「精緻化妝間」mofusand擁有每個女孩都有嘅夢想,在巨型化妝間放滿各式各樣化妝品!

「貪吃為食貓」天下間係冇唔為食嘅貓咪,mofusand喺雪櫃搵到最愛嘅貓零食啦!

「黃金貓砂盤」新年當然要黃金滿載,mofusand嘅黃金已經準備好,等貓迷帶財運返屋企!

mofusand首推60款嘅盲抽限量Q萌珍藏卡,一套四款精美造型,仲有幻彩別注版!要集齊一套就要睇你運氣了!另外,商場亦為一眾粉絲驚喜推出兩套mofusand精美利是封及限量版揮春,數量有限,必須把握機會盡快換領!

另外皇室堡都設有mofusand打卡裝置及期間限定店,去銅鑼灣記得去行下啦!

皇室堡設有3大甜美拍攝打卡位~.2米的巨型mofusand在櫥窗中衝出來展示她的招牌自家制甜點!

1米的mofusand 達摩待你來沾沾運氣,新一年財來運到!

一眾以不同造型現身的mofusand在樂園內耍樂,你更可轉轉貓樹上的冬甩,寓意新年轉出好運!

尖沙咀 The ONE 【貓福開運部屋】及「貓福期間限定店」
日期:2024年1月19日至2月25日
地點:尖沙咀The ONE UG2中庭

銅鑼灣 皇室堡【喵萌之甜蜜Cafe】及「幸福喵萌商店街」
日期:2024年1月19日至2月25日
地點:皇室堡地下中庭

*以上資訊只供參考,如有任何變化或更改均以現場情況或商戶決定為準*

Klook.com
X